Wednesday, June 20, 2012

rintihan hati..

aku memohan doa dari kalian...
dari jiwa yang lemah ini...
agar terus tegar dijalan ini...




Monday, March 19, 2012

MENcari PErsefahamAN SAtu ProSEs





futsaL....
Kenapa cerita pasal futsal..??


Futsal ni kalau main tapi tak serasi,,memang tak best..satu lagi memang akan rasa cepat letih..
Jadi..kalau kalau nak main sedap..mula2 sekali kenalah bina team..haha..team pon cari la yang boleh main..jangan yang x pernah  main bola langsung…

Kalau dah ada team memang sedap..tapi x sedap lagi kalau x berlatih sama2..x selalu friendly dengan team2 lain..x komitmen..x de semangat sukan..haha..kalau ada masalah2 kecil ni memang team jadi x sedap..satu lagi memang beban la kalau nak main..jadi,kalau betul2 nak buat team,,cari yang memang betul2 ada semangat yang kow2 nak main..baru la senang nak set ppe game pon..

Jadi..bila smua persefahaman dah ada,,main pon dah sedap..jangan lupa benda yang paling penting iaitu kekuatan roh dalam pasukan kita..kekuatan ni merupakan ikatan antara player2 dalam team kita..kekutan yang dimaksudkan adalah kekuatan rohani (hubungan dengan Allah) dan Ukhuwah antara player..segala apa yang berlaku dan perancangan adalah tujuan kerana Allah..peh!!..kalau ada benda ni memang sesedap rasa la team tu..jadi,kekuatan ini perlu dicari,,bukannya datang dengan sendiri!!!ok!!

Mudah-mudahan futsal ni mrupakan satu jalan utk kita mjga tubuh bdn kita dan mncari keredhoaan Allah..kadang2 dapat juga isi masa lapang daripada buat benda2 yang tidak sepatutnya..bgus2…jadi,,banyak2lah main futsal bagi yang berminat la…hii

العقل الساليم في الجسم الساليم
…Bereh belako…
bersama keeper (sofi)


operasi membuka hamper..tempat kedua tu..


latihan tak lupa..
permulaan game..sedikit hambar..
secara rasmi (rocketeer)



rocketeer vs junior


cak!!!!


pok din style


Popular Posts